Arkiv, maj, 2013

Rör inte dessa skärmar

torsdag, maj 30th, 2013
Den här skärmen har rivits upp från sin plats och flyttats till ett helt annat område <a class=

country musik kostenlos herunterladen. Banläggaren Sören Calleberg hoppas att det inte händer med fler för då är det ett hot mot tävlingarna." src="http://rengsjo.se/wp-content/uploads/2013/05/DSC_0006-389x400.jpg" width="389" height="400" srcset="http://rengsjo.se/wp-content/uploads/2013/05/DSC_0006-389x400.jpg 389w, http://rengsjo.se/wp-content/uploads/2013/05/DSC_0006-180x184.jpg 180w, http://rengsjo.se/wp-content/uploads/2013/05/DSC_0006-997x1024.jpg 997w, http://rengsjo.se/wp-content/uploads/2013/05/DSC_0006.jpg 998w" sizes="(max-width: 389px) 100vw, 389px" /> Den här skärmen har rivits upp från sin plats och flyttats till ett helt annat område download youtube videos linux mint. Banläggaren Sören Calleberg hoppas att det inte händer med fler för då är det ett hot mot tävlingarna.

Nu på lördag och söndag är det nationella orienteringstävlingar vid Skidtjärn och då har tävlingsledningen upptäckt att någon plockat bort en orienteringsskärm och flyttat den till en helt annan plats herr der ringe strategiespiel kostenlos downloaden. Skulle det visa sig att fler skärmar gått samma öde tillmötes så är det ett allvarligt sabotage mot tävlingarna. Därför vädjar den ansvarige banläggaren till den eller de personer som roat sig med att riva upp kontrollmarkeringar att sluta upp med detta Download beatport again. Ser ni någon som gör det eller upptäcker att skärmar finns på fel plats så hör av er till banläggaren Sören Calleberg på tel 076-1053649. Det beräknas komma runt 300 tävlingsdeltagare till Skidtjärn i helgen och med en väntad lika stor publik så blir det folkrikt i skogarna öster om Skidtjärn både lördag och söndag google übersetzer app downloaden. Första start på lördag är kl 11 och något tidigare på söndag. Runt tre timmar beräknas tävlingarna pågå varje dag. All bilparkering sker efter Nordanhölevägen men den kommer inte att stängas av download corona emoticons.

Bad-varning för farliga rör

tisdag, maj 28th, 2013

Bryggorna vid Skidtjärnsbadet har när isen gick släppt från sina rörförtöjningar och kvar i och under vattnet finns nu livsfarliga rör. Ett par rör sticker upp ovanför vattenytan men åtminstone ett är ganska osynligt under ytan och kan i värsta fall orsaka svåra olyckor om de som badar inte observerar det world4you ssl certificate. Idag var kommunens friluftsansvariga på plats och började reparera flytbryggorna och försöka få dem åter på sina rätta platser inför badsäsongen download youtube video in mpeg. Men, som de uttryckte saken, så är det inte säkert att det går att dra upp de farliga rören. De måste i så fall märkas ut och varningsskyltar sättas upp music telekom. Bryggorna är numera också i så dåligt skick att de måste bytas ut mot nya men det kan tidigast ske till nästa år. I sommar kommer badplatsen att skötas om av en ungdomsarbetare från Rengsjö med kommunen som fortsatt huvudansvarig uplay faster. Tyvärr fortsätter ungdomar att vandalisera badplatsen genom att skräpa ned och krossa flaskor på stranden. De har också som favoritsysselsättning att köra moped inne på området och ute på bryggorna kann ich netflix filme downloaden.

Det här grova järnröret står ganska osynligt under vattnet och utgör en allvarlig fara för badande.

Det här grova järnröret står ganska osynligt under vattnet och utgör en allvarlig fara för badande.

Två man från kommunens fritidskontor arbetar nu med att försöka få bryggor och badplats i ordning inför sommaren.

Två man från kommunens fritidskontor arbetar nu med att försöka få bryggor och badplats i ordning inför sommaren.

Gammal skoltröja efterlyses

fredag, maj 24th, 2013
download fox sport app

Det är föräldraföreningen på skolan som undrar om någon har kvar den skol-t-shirt som togs fram i Rengsjö för ett antal år sedan. Man vill gärna ha tag i en sådan tröja för att kunna göra ett avtryck av bilden på en hare som prydde tröjans bröstsida hangman deutsch kostenlos. Om det är någon som har en sådan tröja så ta kontakt med Fia Ingeroth. Innehavaren får naturligtvis en ny tröja för besväret. Avsikten är att föräldraföreningen ska trycka upp nya skoltröjor med haren som logga samsung bild herunterladen.

Ny stororientering i Rengsjö

tisdag, maj 21st, 2013
Så här såg det ut vid målgången för O-ringen i Glössbo men nu blir målet vid badplatsen i Skidtjärn.

Så här såg det ut vid målgången för O-ringen i Glössbo men nu blir målet vid badplatsen i Skidtjärn.

Det är Rehns BK och Söderhamns OK som tillsammans arrangerar nationella elittävlingar i orientering vid Skidtjärns badplats lördag och söndag den 1 och 2 juni herunterladen. Flera hundra orienterare väntas till tävlingarna som förläggs till skogsområdena öster om Nordanhölevägen. Startplatsen blir intill Bojäntans vid Nordanhölevägen medan badplatsen utgör själva målområdet website downloaden chrome. Det görs i ordning torsdag den 30 maj med sekretariatsvagn, dusch och toavagnar samt marketenteri. Tävlingarna beräknas pågå mellan kl 8 och 16 båda dagarna och löparna med åtföljande sällskap hänvisas till olika logimöjligheter i Rengsjö apps herunterladen ohne konto. Det är däremot inte tillåtet för camping vid badplatsen och parkering kommer att ske längs hela Nordanhölevägen. Det betyder att det kommer att bli trångt där under den här helgen och boende efter vägen bör därför tänka på att det kan bli svårt att ta sig fram under tiden som tävlingarna pågår amazon app 10 euro voucher. Några dagar senare är det också orienteringstävlingar i Alfta och man kan därför vänta sig att en hel del blir kvar på sina övernattningsställen i Rengsjöområdet spotify herunterladen sehr hoch. Om ni har logimöjligheter så meddela detta till tävlingsledningen. Det vore ju också trevligt om vi i Rengsjö kunde ordna något trevligt den här helgen för alla orienteringsbesökare flower pictures to download.

Midnäs-piren folkets val

lördag, maj 18th, 2013

Det blev en succéartad vårmarknad igen när den på lördagen arrangerades för femte gången och succé var också ordet för RSK:s tredje sponsorslopp blender german free 64 bit. Det var många lag som ställde upp och tillsammans sprang de in över 80 000 kr till klubben vars a-lag senare på dagen spelade oavgjort 2-2 mot seriefavoriten Falu BK herunterladen. En härlig dag i Rengsjö dit sommarvädret kom på allvar och gjorde både besökare och varuförsäljare helnöjda. En namntävling hade utlysts för piren där grillstugan ligger och på riktigt TV-vis lästes tre historier ur det förflutna upp varpå publiken fick välja det historiska namn som piren skulle ha profil herunterladen xbox one. Det blev Midnäs-piren som tog hem priset före Klockpiren. Tidigare har själva parken fått sitt namn efter emigrantbröderna Sedwall och det stadsfästes officiellt på lördagen att den skall heta Sedwallsparken i fortsättningen download movies from kinox.to.

Det blev trångt både på vägen och vid sidan om när sponsorsloppet drog igång med allt från knattar till a-lagsspelare.

Det blev trångt både på vägen och vid sidan om när sponsorsloppet drog igång med allt från knattar till a-lagsspelare.

Karusell och spunnet socker lockade de minsta som också kunde rida ponny eller åka häst och vagn.

Karusell och spunnet socker lockade de minsta som också kunde rida ponny eller åka häst och vagn.

Kommersen var livlig och vädrets makter gynnade den femte vårmarknaden som bjöd på riktigt sommarklimat.

Kommersen var livlig och vädrets makter gynnade den femte vårmarknaden som bjöd på riktigt sommarklimat.

 

 

Rengsjö laddar för marknad o fotboll

fredag, maj 17th, 2013

Lagom till lördagens hemmapremiär på IP och vårmarknaden Hardreve kommer sommarvädret till Rengsjö. Marknaden i Sedwallsparken lockar i år med mycket lokalproducerat att äta demo ps4. Det handlar om korvar, marmelader, ost och mycket annat gott. Och i Ringshögs restaurang bjuds det på stekt lax och rabarberpaj. Även hantverk, killingar, ponnyridning och skjuts med häst och vagn står på programmet

Så här såg det ut på vårmarknaden förra året <a class=

bowling for free. Även då vackert väder. Foto:Allan Olsson" src="http://rengsjo.se/wp-content/uploads/2012/05/Hardreve-3-2012-400x265.jpg" width="400" height="265" srcset="http://rengsjo.se/wp-content/uploads/2012/05/Hardreve-3-2012-400x265.jpg 400w, http://rengsjo.se/wp-content/uploads/2012/05/Hardreve-3-2012-180x119.jpg 180w, http://rengsjo.se/wp-content/uploads/2012/05/Hardreve-3-2012.jpg 1024w" sizes="(max-width: 400px) 100vw, 400px" /> Så här såg det ut på vårmarknaden förra året disney + pc. Även då vackert väder. Foto:Allan Olsson

Dessutom en barnkarusell, chokladhjul, lotterier och en namntävling. Det gäller att komma på ett passande namn till grillstugan och piren zombie tsunami herunterladen. Och så blir det förstås sedvanligt sponsorlopp för att dra in pengar till RSK som kl 15 har hemmapremiär på IP mot topplaget Falu BK. Marknaden öppnar kl 10 och pågår till fotbollen börjar gta 5 kostenlos downloaden ps3. Det är laddat för två riktiga publikkfester i Rengsjö denna dag. Välkomna att handla och njuta i en strålande försommarmiljö!

Premiär för kvällscafé i Västerby

måndag, maj 13th, 2013

Ett försommarcafé öppnades på måndagskvällen vid Norrgården i Västerby och under premiärkvällen gästade  bl a några ekipage från Söderhamns American Cars download tatort subtitles. Det är Ingmarie Antonsson som tagit initiativet till caféet och hon kommer att hålla öppet varje måndagkväll fram till 17 juni mellan kl 18 och 20.30 free downloads listening games. Nästa måndag kommer fler blänkande amerikanska cruisingbilar att dyka upp förklarade premiärkvällens gäster som lovordade den vackra Hälsingegårdsmiljön i Västerby 10 kino film kostenlos downloaden. Ingmarie är den som kommer att hålla i trådarna för verksamheten i Västerby i sommar och se till så att allt fungerar både när det gäller serveringen och På Gammelmormors Tid how can I download downloads. När nu Hälsingegårdarna blivit ett världsarv kan man förvänta sig ett ökat turisttryck men det är inget som Ingmarie och andra ideellt arbetande i Västerby oroar sig för herunterladen. Tvärtom hoppas de på många besökare som får njuta av den vackra och unika klungbyn.

Ingmarie Antonsson serverar de första gästerna i Västerbys kvällscafé.

Ingmarie Antonsson serverar de första gästerna i Västerbys kvällscafé som kan blir ett populärt besöksmål för cruisingbilar i närområdet.

DSC_0091

Kortspel lockar på Ringshög

onsdag, maj 8th, 2013

När Rengsjöprojektet lanserade kortspel som en form av underhållning på Ringshög var tveksamheten bland pensionärerna stor i början. Men efterhand har intresset växt och nu är det så stort att det utökats med ytterligare en dag i veckan gta 5 via rockstar. Då samlas man till poker, femkort och andra spelsätt i fd Ringslyckans lokaler och glädjen bland spelarna går det inte att ta miste på. Ja, det kommer t o m deltagare från Trönö för att vara med under några timmars kortspelande herunterladen. Vem som har bästa pokerfacet? Det talar man inte öppet om. Andra former av trevliga spel är inomhus-boule då man tävlar med läderklädda klot och bowling som sker som är upplagt som en sorts dataspel icloud photos all. Trevligheterna och alla aktiviteter för de äldre i Rengsjö lockar nu fler utflyttade ortsbor tillbaka men problemet är att det saknas pensionärslägenheter med rimliga hyror ios 9 herunterladen. Och det är för att Bollnäs Bostäder envisas med att enbart prioritera nybyggnation i centralorten. SONY DSC

Ett av kortspelsgängen på Ringshög i djup fundering inför nästa drag download mondkalender. Foto: Allan Olsson

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445

Arkiv

 • september 2023
 • augusti 2023
 • maj 2023
 • april 2023
 • november 2022
 • oktober 2022
 • juli 2022
 • maj 2022
 • mars 2022
 • februari 2022
 • september 2021
 • augusti 2021
 • juni 2021
 • maj 2021
 • april 2021
 • september 2020
 • april 2020
 • mars 2020
 • februari 2020
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augusti 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • maj 2019
 • april 2019
 • mars 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • november 2018
 • september 2018
 • augusti 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • maj 2018
 • april 2018
 • mars 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augusti 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • maj 2017
 • april 2017
 • mars 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augusti 2016
 • maj 2016
 • april 2016
 • mars 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augusti 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • maj 2015
 • april 2015
 • mars 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augusti 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • maj 2014
 • april 2014
 • mars 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augusti 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • maj 2013
 • april 2013
 • mars 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augusti 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • maj 2012
 • april 2012
 • mars 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augusti 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • maj 2011
 • april 2011
 • mars 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augusti 2010
 • juli 2010
 • juni 2010
 • maj 2010
 • april 2010
 • mars 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augusti 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • maj 2009
 • april 2009
 • mars 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augusti 2008
 • Kategorier

 • Nyheter