Arkiv, mars, 2014

Partydags för våra yngsta

måndag, mars 31st, 2014
wordpad schriftarten kostenlos download

Det är dags för Junisparty för dej som går i klass 1-6 och den här gången blir det på fredag 4 april mellan kl 18 och 21 i Höle Bygdegård. På programmet står disco, lekar, tävlingar och kiosk badplaner. Det är gratis inträde för medlemmar medan det för andra kostar 20 kr. Vill du veta mera om partyt så kontakta Ingvar Ingeroth på 070-3320393. Eller gå in på info gavleborg.junis.org/rengsjo herunterladen. Junis är det samlande namnet på IOGT-NTO:s juniorverksamhet som i Hälsingland är aktiva på tre platser nämligen Delsbo, Bollnäs och Rengsjö.

Intresset stort för marknad och Öppet Hus-dag

torsdag, mars 27th, 2014
Den hittills okände tavelmålaren Anders Wigren i Svedja visar för första gången sina målningar under Öppet Hus-söndagen.

Den hittills okände tavelmålaren Anders Wigren i Svedja visar för första gången sina målningar under Öppet Hus-söndagen.

Vårmarknad och fotboll på lördag och Öppet Hus hos många Rengsjöföretag på söndag bimx herunterladen. Visst låter det spännande med en hel vårhelg i Rengsjö lördag och söndag den 10-11 maj. En av de som ställer upp och visar sina verk är den hittills okände tavelmålaren Anders Wigren i Svedja birthday video. Han har huset proppfullt med egenhändigt målade tavlor och nu är han villig att för första gången visa vad han åstadkommit. Roger Thyr är också beredd att visa upp sina modellastbilar i trä adobe flash player windows 7 kostenlos herunterladen. Han har 8 stycken  hemma nu och flera nytillverkade. Andra som lovat vara med under Öppet Hus-söndagen  är biodlaren Lasse Stensson i Tjyvsten, Bojäntans getgård , Berits Bod, Glösbo Möbler, Backans Timmerhustillverkning, Majas Café o Presenter, Lötens handel, Ringshögs restaurang download elvenar for free. Ytterligare några företag avvaktar med besked och är det så att du har något som du vill visa upp och vara med på Öppet Hus så kontakta då Göran Bernstål på tel 070-6948732 eller mejla goran@bernstal.se Download mp3 for free. Senast 10 april vill vi ha allting klart för att kunna göra en så bra annonsering som möjligt.

Roger Thyr med en av sina egenhändigt byggda modellbilar i trä <a class=

download tolino book. Nu visar han upp dem under Öppet Hus-dagen i maj." src="http://rengsjo.se/wp-content/uploads/2014/03/DSC_0198-400x267.jpg" width="400" height="267" srcset="http://rengsjo.se/wp-content/uploads/2014/03/DSC_0198-400x267.jpg 400w, http://rengsjo.se/wp-content/uploads/2014/03/DSC_0198-180x120.jpg 180w, http://rengsjo.se/wp-content/uploads/2014/03/DSC_0198.jpg 1024w" sizes="(max-width: 400px) 100vw, 400px" /> Roger Thyr med en av sina egenhändigt byggda modellbilar i trä herunterladen. Nu visar han upp dem under Öppet Hus-dagen i maj.

Rengsjö Framtid behöver intäkter

onsdag, mars 26th, 2014

Vid Rengsjö Framtids årsmöte på tisdagskvällen beslutades att medlemsavgiften i föreningen ska höjas från och med nästa år till 100 kr för enskild och 150 kr för familj herunterladen. I stort sett är medlemsavgifterna de enda intäkter föreningen har och för att kunna fortsätta att vara en stark kraft i bygden behövs pengar. Det finns glädjande nog medlemmar som själva förstår detta genom att betala in lite extra varje år herunterladen. Förra året omsatte föreningen 81.498 kr. Medlemsavgiften var den största inkomstposten med 25.250 kr. Campingen drog bara in 12.650 kr. Där gjordes en investering på totalt 38.356 kr bl a i form av en övernattningsstuga herunterladen. Årets resultat blev ett minus med 14.671 kr och i kassan fanns vid årets slut 70.519 kr.Vid mötet avgick Ingvar Ingeroth som kassör och ersattes av Lasse Stensson peter alexander lieder for free. Ingeroth kvarstår dock i styrelsen i ytterligare två år. Göran Bernstål avgick samtidigt som sekreterare och lämnar styrelsen. Edith Szabo blev ny sekreterare dateien auf iphone herunterladen. Övriga i styrelsen är Helena Näslund, ordförande, Ingmarie Antonsson, Birgitta Hildingsson, Nicklas Fredriksson, Urban Larsson.En plats är tills vidare vakant paradise bay for free. Till ny revisor efter Kajsa Bengtsson valdes Anders Svanberg.

Föreningen har nu sju olika arbetsgrupper verksamma som alla gör omfattande insatser för bygden chrome downloaden op imac. Det är Mediagruppen som ansvarar för Rengsjöbladet och hemsidan rengsjo.se. Ungdomsgruppen som sköter ungdomscaféet i RSK-lokalen. Marknadsgruppen svarar för vår och höstmarknad samt lyskvällen mac error whileing. Centrumgruppen sköter Sedwallsparken, Midnäspiren och campingen. Grannsamverkan heter gruppen som håller ögonen på olika former av skadegörelse och inbrott i bygden download ios photos. Lötens Framtid är den grupp som bildades för att rädda lanthandeln och samverkansgruppen jobbar med gemensamma projekt för samtliga föreningar i Rengsjö herunterladen.

Allsång på Ringshög

tisdag, mars 18th, 2014
herunterladen

I morgon onsdag 19 mars bjuder Anhörigföreningen på ny underhållning på Ringshög. Det är Rengsjös egen sångfågel Eva Andersson som inte bara spelar och sjunger själv utan hon kommer också att leda allsång kostenlos ballerspiele downloaden deutsch. Varför inte ta en vårvinterlunch på Ringshög först- det är Janssons frestelse eller pepparrotskött på menyn- och sedan delta i allsången som börjar kl 14 Download collagen programs for free german pc.

Rengsjö först med mobil samåkning?

fredag, mars 14th, 2014

Ska Rengsjö bli först i Hälsingland med mobil samåkning? Ja, om intresse finns så kan det bli verklighet. Rengsjö Framtid kommer snart att kalla till ett informationsmöte kring den nya samåkningstekniken och har utsett Lasse Stensson som kontaktperson logo for free. Mobil samåkning fungerar på så sätt att man sms:ar från sin telefon eller mejlar från sin dator om man ska åka någonstans och kan ta med sig passagerare download davinci resolve for free. Dessa i sin tur meddelar på samma sätt att de vill åka med. Chauffören får betalt från ett särskilt ”system” i efterhand dit även passagerarna betalar bmw karten herunterladen. Mobil samåkning är ett initiativ från byn Tolg i Småland. Där har man provat systemet i två år och på den tiden har de 600 invånarna i byn samåkt ett helt varv runt jorden dropbox op macbook downloaden. Totalt har det blivit 1179 körningar med 1859 passagerare! 8,5 ton koldioxid har på så sätt inte släppts ut. Nu är sju nya bygder runt om i Sverige på gång att ta efter och i Rengsjö vill vi heller inte vara sämre mindmap nederlands for free. Eftersom vi har en dålig kollektivtrafik  kan det här vara en lösning som passar oss. Är du intresserad och vill veta mera så ta kontakt med Lasse Stensson tel 070-1715659 eller eposta  lasse@solbacka-bigard.se visio gratis downloaden. Han vill gärna ha fler engagerade i sin arbetsgrupp. En av de personer som ligger bakom idén med mobil samåkning kommer till Rengsjö på informationsmötet som planeras till den 19 maj scientific literature.

Skicka bilder på alla nyfödda

tisdag, mars 11th, 2014

Just nu arbetar vi med kommande numret av Rengsjöbladet och eftersom vi vet att det fötts en del barn senaste tiden vill vi gärna ha bilder och uppgifter på dessa.Namn på barnet och ev syskon, mamma och pappa samt uppgifter om födelsedag, vikt och längd Download migros storybox disney. Nytillkomna Rengsjöbor är en viktig händelse i bygden och verkligen värt att uppmärksamma i vår lilla tidning. Så ta en bild på den nyfödda och mejla till goran@bernstal.se före den 10 april eller helst så snart som möjligt hogwarts mystery downloaden. Har ni andra nyheter eller bilder som ni vill ska vara med i tidningen så hör av er på samma sätt. Det går också bra att ringa på tel 070-6948732 fortniteen op gsm.

Vårmarknaden ska växa

tisdag, mars 4th, 2014

Rengsjös populära vårmarknad skall bli större. Den målsättningen har Rengsjö Framtid och efterlyser nu fler knallar och andra som vill visa upp sig på årets marknad som infaller lite tidigare än normalt broadcast from mediathek. Lördag den 10 maj äger marknaden rum och detta för att RSK har hemmamatch just den dagen.Det är en förutsättning om RSK skall kunna ställa upp med sitt populära sponsorslopp på marknaden- ett lopp som varje år drar extra stor publik hoe kan je free minecraft download. Rengsjö Framtid vill också veta om det är möjligt att utöka aktiviteterna i Rengsjö ytterligare en dag så att olika företag och verksamheter håller öppet hus dagen efter, alltså söndagen den 11 maj bilder kostenlos weihnachten. Om det blir tillräckligt många intresserade kan man dela på marknadsföringskostnaderna och på så sätt locka fler besökare till Rengsjö den här helgen download vlc player kostenlos. Intresserade som vill vara med på marknaden eller kan tänka sig att hålla öppet hus bör snarast höra av sig till Ingmarie Antonsson tel 073-8445888 eller Berit Wahl tel 070-6516981 i Hardreve-gruppen windows 8 for free in full version german 64 bit. Tänk om vi kan få folk att besöka Rengsjö hela den här helgen!

RSK:s sponsorslopp lockar varje år stor publik till vårmarknaden som arrangörerna nu hoppas ska växa ytterligare.

RSK:s sponsorslopp lockar varje år stor publik till vårmarknaden som arrangörerna nu hoppas ska växa ytterligare.

Modevisning i Västra Höle

tisdag, mars 4th, 2014
herunterladen

Höle Damklubb arrangerar söndag den 16 mars kl 14 en modevisning i Höle Bygdegård. Det är Bollnäsbutikerna Stor& Fin och CC-Store som visar upp sin vår och sommarkollektion för alla intresserade damer download mixer free of charge. Ja, även herrar är välkomna.  Inträdet är satt till 50 kr och då ingår kaffe eller the och en mindre kakbuffé.

download galeria kaufhof app

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445

Arkiv

 • september 2023
 • augusti 2023
 • maj 2023
 • april 2023
 • november 2022
 • oktober 2022
 • juli 2022
 • maj 2022
 • mars 2022
 • februari 2022
 • september 2021
 • augusti 2021
 • juni 2021
 • maj 2021
 • april 2021
 • september 2020
 • april 2020
 • mars 2020
 • februari 2020
 • oktober 2019
 • september 2019
 • augusti 2019
 • juli 2019
 • juni 2019
 • maj 2019
 • april 2019
 • mars 2019
 • februari 2019
 • januari 2019
 • november 2018
 • september 2018
 • augusti 2018
 • juli 2018
 • juni 2018
 • maj 2018
 • april 2018
 • mars 2018
 • februari 2018
 • januari 2018
 • december 2017
 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • augusti 2017
 • juli 2017
 • juni 2017
 • maj 2017
 • april 2017
 • mars 2017
 • februari 2017
 • januari 2017
 • december 2016
 • november 2016
 • oktober 2016
 • september 2016
 • augusti 2016
 • maj 2016
 • april 2016
 • mars 2016
 • februari 2016
 • januari 2016
 • december 2015
 • november 2015
 • oktober 2015
 • september 2015
 • augusti 2015
 • juli 2015
 • juni 2015
 • maj 2015
 • april 2015
 • mars 2015
 • februari 2015
 • januari 2015
 • december 2014
 • november 2014
 • oktober 2014
 • september 2014
 • augusti 2014
 • juli 2014
 • juni 2014
 • maj 2014
 • april 2014
 • mars 2014
 • februari 2014
 • januari 2014
 • december 2013
 • november 2013
 • oktober 2013
 • september 2013
 • augusti 2013
 • juli 2013
 • juni 2013
 • maj 2013
 • april 2013
 • mars 2013
 • februari 2013
 • januari 2013
 • december 2012
 • november 2012
 • oktober 2012
 • september 2012
 • augusti 2012
 • juli 2012
 • juni 2012
 • maj 2012
 • april 2012
 • mars 2012
 • februari 2012
 • januari 2012
 • december 2011
 • november 2011
 • oktober 2011
 • september 2011
 • augusti 2011
 • juli 2011
 • juni 2011
 • maj 2011
 • april 2011
 • mars 2011
 • februari 2011
 • januari 2011
 • december 2010
 • november 2010
 • oktober 2010
 • september 2010
 • augusti 2010
 • juli 2010
 • juni 2010
 • maj 2010
 • april 2010
 • mars 2010
 • februari 2010
 • januari 2010
 • december 2009
 • november 2009
 • oktober 2009
 • september 2009
 • augusti 2009
 • juli 2009
 • juni 2009
 • maj 2009
 • april 2009
 • mars 2009
 • februari 2009
 • januari 2009
 • december 2008
 • november 2008
 • oktober 2008
 • september 2008
 • augusti 2008
 • Kategorier

 • Nyheter