Arkiv, juni, 2014

Glad midsommar och en skön sommar!

fredag, juni 20th, 2014

DSCN0684 Med den här bilden av två blomsterkransbeprydda Rengsjöflickor önskar Rengsjö Framtid alla en glad och trevlig midsommar samtidigt som vi hoppas på en lång och skön sommar. Idag på midsommarafton reses majstången på sedvanligt sätt vid Rengsjö Hälsingegårdar i Västerby och hemvändare och bofasta träffas på tunet för att prata och fika. Så ser inledningen på Rengsjösommaren ut och det är så dom flesta vill ha det. Sedan börjar semestrarna. Folk flyttar ut till sina stugor och bygden lever upp under ett par hektiska sommarmånader. Nu gäller det att ta vara på sommarens fröjder och dit hör naturligtvis sol och bad vid vårt vackra utomhusbad i Skidtjärn. Så då håller vi tummarna för att det blir både sol och värme istället för det blåsiga och kalla väder vi upplevt den senaste tiden.

Hittills i år har det varit lite kallt vid Skidtjärnsbadet så då har vissa föredragit att behålla kläderna på.

Hittills i år har det varit lite kallt vid Skidtjärnsbadet så då har vissa föredragit att behålla kläderna på.

DSC_0298

Trots snålblåsten och den kyliga temperaturen hade många sökt sig till Västerby för att fira midsommar.

Trots snålblåsten och den kyliga temperaturen hade många sökt sig till Västerby för att fira midsommar. Och så var den då på plats och sommaren kan börja!

IMG_0327

Nyttja Sedwallsparken mera

torsdag, juni 5th, 2014
Det är såhär det ska se ut i Sedwallsparken oftare. Arrangemang som samlar stor publik. Här är det skoterklubbens årliga träff.

Det är såhär det ska se ut i Sedwallsparken oftare. Arrangemang som samlar stor publik. Här är det skoterklubbens årliga träff.

Sedwallsparken är en utmärkt plats för varierande tillställningar och fler borde ta tillfället i akt att arrangera festligheter där. Där finns campingen och servicehuset med toaletter. Den mobila scenen som kan flyttas till olika delar av  parken, högtalaranläggning,videokanon, flera tält, bänkar mm. Allt detta ägs av Rengsjö Framtid men får också användas av andra föreningar och föreningsmedlemmar i Rengsjö. Så finns det intresserade festarrangörer är det bara att höra av sig till Rengsjö Framtid. Det är meningen att den här mötesplatsen skall användas så mycket som möjligt. Det kan vara olika musikevenemang, loppisar, hönsbytardagar, hästuppvisningar, veteranbilsträffar och mycket annat. Det är bara fantasin som sätter gränser.Rengsjö Framtid, skoterklubben och fiskevårdsföreningen har visat att det går. Så kom igen nu flera i Rengsjö!

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445

Kategorier

  • Nyheter