Arkiv, april, 2016

Ny ordförande i Rengsjö Framtid

onsdag, april 27th, 2016

Föreningen Rengsjö Framtid har fått en ny ordförande efter Helena Näslund som avsagt sig återval. Det är Ingmarie Antonsson, välkänt ansikte i kassan på Lötens Handel, som tar över ordförandeklubban. I måndagskväll ledde hon sitt första styrelsemöte och då beslutades att upplåta plats för ett tiotal eu-migranter som vill hyra in sig i flera månader på campingplatsen. Det bestämdes också att det återigen blir en valborgsmässoeld i centrum, närmare bestämt på den tidigare platsen på Höjenområdet, mitt emot RSK-lokalen,där ris och annat brännbart redan börjat samlas på hög. Majkasen kommer att tändas vid 21-tiden.Tisdag den 10 maj kallar föreningen till en allmän städdag i Sedwallsparken med början kl 18. Då ska det snyggas upp både ute och inne före vårmarknaden som arrangeras 21 maj. Ta med krattor och skottkärror och ställ upp för att hjälpa till med städjobbet då föreningen bjuder på kaffe och macka.

Elvisafton 24/4

lördag, april 23rd, 2016

I morgon, söndag 24 april kl. 18.00, arrangeras Elvisafton i Rengsjö Kyrka. Medverkande är Rengsjö Kyrkokör, Roger Eriksson Lovén, Eva Andersson m.fl.

RSK drar sig ur trean

torsdag, april 14th, 2016

Strax innan seriestarten i fotbollens div 3 tvingas Rengsjö SK att dra sig ur trean på grund av spelarbrist. Klubben får bara ihop en trupp på 12-13 spelare och det håller inte för spel i div 3. Det skulle annars ha blivit tionde säsongen i den divisionen för RSK. Nu får man istället börja om med yngre och mer orutinerade spelare i en lägre serie.

Anmäl er till konst och hantverksrundan

tisdag, april 5th, 2016

Söndag den 22 maj är det återigen dags för den traditionella konst och hantverksrundan i Rengsjö och redan är det flera intresserade som anmält sitt intresse. Det här är ett arrangemang som Rengsjö Framtid startade för tre år sedan och som rönt stort intresse. Alla ni som vill vara med och visa upp vad ni tillverkar och vill sälja kan göra anmälan om deltagande till Berit Wahl på tel 070-6516981 senast sista april. Av henne får ni ytterligare information om evenemanget. Förra året deltog ett 20-tal hantverkare, konstnärer och andra som ville visa upp vad de hade att erbjuda. Kostnaden för att vara med är blygsam och pengarna går till marknadsföring av evenemanget som pågår mellan kl 11 och 15 den 22 maj.

Årsmöte med Anhörigföreningen

måndag, april 4th, 2016

Anhörigföreningen har årsmöte på Ringshög nu på onsdag den 6 april kl 19. Alla som är intresserade av föreningens arbete är välkomna.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445

Kategorier

  • Nyheter