Arkiv, september, 2017

Anmäl er till byteskön!

onsdag, september 13th, 2017

Föräldrarådet på Rengsjöskolan uppmanar alla som har barn som har fått placering och går i annan förskola att ställa sig i den byteskö som finns om man vill tillbaka till Rengsjö. Det så fort som möjligt. Dock senast höstlovet. Anmälan görs på skolplatsen. http://bollnas.se/index.php/ansoek-om-barnomsorg

Höstmarknad på Ringshög

tisdag, september 5th, 2017

Den 25/9 kl 10-14 är det höstmarknad på Ringshög. Lokalt hantverk & ätbart. Välkomna!

Ny ägare på pizzerian!

måndag, september 4th, 2017

Den nya ägaren heter Robin Demircan. Han är 20 år, född och uppvuxen i Bollnäs. Han kommer att ha stängt måndag-torsdag denna vecka för renovering och uppfräschning av lokalen. Det kommer bli en ny meny, med flera nya rätter inklusive a la carte och en barnmeny säger Robin. Nyöppning sker om allt går som det ska på fredag och Robin hälsar alla välkomna och hoppas att Rengsjöborna kommer tycka om maten och den nya stilen.

180 barn intar IP och A-laget spelar seriefinal

fredag, september 1st, 2017

På lördag är det fotbollens dag på Rengsjö IP. Den startar redan klockan 09:30 då årets knattesammadrag börjar sina matcher. 18 lag varav hela 7 lag representerar Rengsjö SK möts på 3 planer fram till klockan 15.

Efter att knattarna har spelat färdigt så intar A-laget planen klockan 16:00 för seriefinal mot Hög/hudiksvall.

Det är alltså en dag då du har möjlighet att njuta av unga tjejer och killars entusiasm och lekfullhet och dessutom uppleva A-lagets kamp om seriesegern och då kiosken är öppen hela dagen med hamburgare och korv så behöver ingen gå hungrig.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445

Kategorier

  • Nyheter