Arkiv, april, 2018

STORT TACK

måndag, april 23rd, 2018

Vi i Rengsjö framtid vill rikta ett STORT TACK till Andreas Brink och Stefan Möller, som under söndagen tog sig tid att sanera Piren från all skadegörelse. TACK! ❤️

händelsen är polisanmäld då ingen gett sig tillkänna ännu. Vi hoppas nu att piren får var såhär fin hädanefter!

 

Vandalisering vid piren

fredag, april 20th, 2018

Uppmärksammat från allmänheten tidigare i veckan: vandalisering vid piren nere i löten där någon/några har tagit sig friheten att förstöra, den så viktiga, brandsläckaren genom att spruta innehållet på både sittbänkar och golv i piren. Vi ser gärna att den/dom skyldiga bekänner sig innan söndag, annars gör vi i Rengsjö framtid en polisanmälan.

Med vänlig hälsning, besvikna styrelsemedlemmar i Rengsjö framtid.

Hardrevet 2018

måndag, april 9th, 2018

Hardrevet som anordnarnas tillsammans med RSK:s sponsorlopp går av stapeln den 26:e maj i år, kl. 11.00-15.00

Nytt för i år är den nya linbanan som ska invigas! 

Vill du, ditt företag eller förening vara med och sälja eller visa upp något, så är det bara att höra av sig till Lasse Stensson 070-171 56 59 och boka en plats. 

 

Hjärtligt välkommen att besöka Hardrevet i Rengsjö med knallar, hantverk, djur, lotterier m.m.!

 

Vattenläcka på Rengsjö skola

fredag, april 6th, 2018

Den snörika vintern har gjort att det uppstått en vattenläcka igen på Rengsjö skola. Det är i en begränsad del av byggnaden som det börjat läcka in vatten från taket. Personal från Bollnäs kommuns Fastighetsgrupp finns på plats för att se över alla tak och förebygga ytterligare skador.

Trots vattenläckan räknar skolan med att kunna ta emot alla elever på måndag. Under fredagen har vi inventerat alternativa undervisningslokaler för de äldre barnen, både i närområdet och i Bollnäs. Dessa kommer att behöva användas fram till sommarlovet.

Så fort ett beslut är taget kommer vi meddela vilka lokaler som utgör det bästa alternativet och som kommer användas fram tills skolan åter är i fullgott skick. Vårdnadshavare till elever i berörda undervisningsgrupper kommer då att få ytterligare information.

Källa: www.bollnas.se

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445

Kategorier

  • Nyheter