Arkiv, juni, 2018

Båtarna ilagda

fredag, juni 29th, 2018

Nu är båtarna i sjön. Stort tack till Stig Antonsson , Sara Backan och Andreas Brink! 

Båtiläggning 29/6

torsdag, juni 28th, 2018

imorgon, fredag  29/6 kl. 13.00 lägger vi i båtarna vid piren. Kom gärna och hjälp oss om ni har möjlighet! 👍

Midsommarfest på Ringshög

måndag, juni 18th, 2018

Nu på onsdag den 20 juni kl. 14.00 är det midsommarfest på Ringshög i matsalen. Melomani underhåller och det bjuds på kaffe o tårta. Varmt välkomna!

Oljud på campingen

måndag, juni 11th, 2018

I helgen har ett flertal mopeder uppmärksammats vid campingen på kvällstid. Störande oljud påverkar både våra campinggäster och övriga boenden nere i byn. Vi vill därför framföra en önskan till föräldrar med ungdomar på moped att prata med era barn om att dom inte behöver föra oljud när dom passerar eller hänger vid campingen, utan kör sansat förbi. Våra campinggäster är viktiga för föreningen och vi vill inte behöva förbjuda mopeder inom campingområdet. 

Tack på förhand. Styrelsen i Rengsjö Framtid 

Bryggorna i Skidtjärn

fredag, juni 1st, 2018

Bryggorna vid badplatsen på Skidtjärn är i dåligt skick, vilket kommunen har uppmärksammat och tagit kontakt med ordförandet, Ingmarie Antonsson, i Rengsjö Framtid under torsdagen. Om bryggorna tar mer skada under sommaren så behöver bryggorna tas bort av säkerhetsskäl. Dock är det inte klart om några nya bryggor kommer att ersätta dom gamla, men Rengsjö Framtid försöker påverka kommunen att fixa nya bryggor tills nästa år..

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445

Kategorier

  • Nyheter