Bingopremiär nr 44

21 september 2010

Den 14 november 1966 var det premiär första gången för Rengsjöbingon. På tisdagskvällen kom det 140 personer till den 44:e premiärkvällen i RSK-lokalen. Det här är ett av Hälsinglands äldsta bingoarrangemang och har genom åren inbringat mycket pengar till sportklubbens verksamhet. De flesta besökarna har varit med i många år och det finns trotjänare som varit med ända från början. Till trotjänarna hör också bingoutroparen och sportchefen Roland Hedlund och hans assistent på golvet Bengt Ohlsson. Den sistnämnde har delat ut vinster varje tisdagskväll sedan 1974. Men det är många ideellt arbetande RSK-medlemmar som hjälps åt för att göra bingokvällarna så populära att de lockar deltagare från hela södra Hälsingland. Bingo i Rengsjö ja, det är för många ett måste.

Såhär välfyllt var det i RSK-lokalen när Roland Hedlund ropade ut den 44:e bingokvällen.

Kvällens första vinst tog en glad Siv Tillander från Bergvik hem

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445