Rengsjös stora hjälte

25 september 2010

Christian Törnros blev återigen Rengsjös matchhjälte och den som såg till att RSK räddade sig kvar i trean. Men det hängde verkligen på ”gärsgårn” och det avgörande målet satte Christian på straff. Huge hade tagit ledningen med 1-0 och Erik Wästman kvitterat till 1-1.Men ett oavgjort resultat räckte inte utan Rengsjö måste vinna och det fixade alltså Christian när sex minuter återstod av matchen. Det var stor dramatik på Kastvallen i Gävle. Regnet öste ner och gjorde planen hal och svårspelad men det blev en bra match och Rengsjö stod upp och gjorde det som behövdes. – En nervpärs utan like och Christians mål är nog det viktigaste i Rengsjös fotbollshistoria, sa sportchefen Roland Hedlund efteråt. Målet innebar att Rengsjö nu hamnade på en hedersam sjätteplats i tabellen istället för en osäker kvalplats. Även Trönö klarade sig kvar i trean. Det blir Brynäs som får kvala medan Strand, Korsnäs och Valbo åker ur.

Christian Törnros räddade Rengsjö kvar i trean

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445