Berättarkväll med glada skratt

26 september 2010

Den första berättarkvällen i Rengsjö Framtids regi gick i det glada skrattets tecken. Ett 25-tal personer hade mött upp i församlingshuset, mest för att lyssna men när kvällen var över hade de flesta deltagit i berättandet. Det var många historier från förr och många originella personligheter som skymtade förbi. Det var seriösa historieskildringar och avslöjande busstreck -sedan länge preskriberade- och publiken skrattade hejdlöst. Birgitta Hildingsson som ledde berättarkvällen var nöjd efteråt och förutspådde att det säkert kommer fler deltagare nästa gång som blir söndag den 14 november. – När alla som var med på premiären berättar för sina bekanta hur roligt det var så kommer säkert många fler, sa Birgitta.

Seth Roos var en av berättarna som fick publiken att skratta gott

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445