Pengar till ungdomar

9 november 2010

Visst finns det fantastiska människor i Rengsjö! När Jonas Johansson fick höra talas om att Rengsjö Framtid bedriver ungdomsgård en kväll i veckan i RSK-lokalen tog han upp plånboken och gav 1.000 kr till ungdomarna. Köp något som ni behöver, sa han. Och pengarna kom väl till pass. Sara Backan, som träffade Jonas på pizzerian, letade upp begagnade TV-spel på nätet som ungdomarna ville ha och för tusenlappen fick hon på så sätt flera spel. Ungdomssatsningen i RSK-lokalen går nu så bra att initiativtagarna, Ingmarie Antonsson och Ingalill Rundgren, behöver utvidga. På två kvällar under novemberlovet kom inte mindre än 27 ungdomar. Ja, det kommer t o m ungdomar från Bollnäs eftersom det är så ”mysigt på ungdomscaféet i Rengsjö.” Bättre betyg kan man väl inte få? Ingmarie och Ingalill hälsar till alla vuxna att ”ni får gärna komma och se hur vi har det. Vi bjuder på kaffe.” Så gör gärna ett besök i RSK-huset på torsdagskvällarna kl 18-21.Det är ungdomarna värda.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445