Onsdagskul för de yngre

11 december 2010

Ett 15-tal barn i åldern 8 till 13 år kom när Sara Backan tog initiativet till ett ungdomscafé även för de yngre. Varannan onsdag samlas de i ungdomslokalerna i RSK-huset mellan kl 18 och 19.30. Om fler föräldrar hjälper till så kan det bli varje onsdag, säger Sara som också tänker uppvakta företagen i Rengsjö för att få in pengar till pysselgrejer och möbler. För efter nyår får Rengsjö Framtids ungdomar tillgång till ytterligare ett rum på övervåningen i RSK-lokalen och det rummet måste då möbleras. Ungdomssatsningen i RSK-huset har blivit väldigt lyckad och sedan tidigare samlas de något äldre ungdomarna på torsdagskvällarna. Men fler vuxna behövs också där för att Ingmarie och Ingela ska få lite avlastning ibland. Så kära Rengsjöbor, ställ upp på det här för det är bygdens framtid det handlar om och ska vi få bukt med buslivet så krävs det att ungdomarna får ett andningshål någonstans.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445