Västerby firar nya pengar

12 december 2010

Alla som deltagit i arbetet med projektet Bondeliv i Västerby var i lördags bjudna på jultallrik av hembygdsföreningen. Ett 40-tal personer kom och de hade all anledning att fira lite extra eftersom det nu är klart att Västerby får nya pengar för ytterligare tre års verksamhet av Bondeliv. Det är Leader Hälsingebygden som ställer upp med bidraget och det innebär att populära Gammelmormors och Julkul bl a kommer att bli kvar. Men nu skall en ny projektledare anställas då Anneli Viklund återgår till sitt ordinarie arbete i kommunen. – Vi måste hitta en entreprenör som brinner för att utveckla Hälsingegårdarna i Västerby ytterligare för efter 2013 då det nya bidraget är slut så skall verksamheten bära sina egna kostnader, säger Anneli.

En glad damkvintett som firade i Västerby med kaffe och jultallrik sedan det blivit klart att projekt Bondeliv får nya pengar och kan fortsätta ytterligare tre år.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445