Kaggen på Lantis-listan

1 januari 2011

Än en gång har Karl-Gunnar ” Kaggen” Backan hedrats för sina landsbygdsinsatser. När tidningen Land presenterade 2010 års lista över Årets lantisar hamnade Kaggen på en hedrande 25:e plats. Före sådana storheter som Anja Pärsson, Peter Eriksson(mp), Peter Forsberg, Göingeflickorna, Anna Bergendahl och Cajsa-Stina Åkerström bl a. Vann gjorde Linda Lindorff, programledare för ”Bonde söker fru” i TV 4. Året innan segrade prins Daniel så det är i gott sällskap som Kaggen har hamnat. Det är naturligtvis för sitt fjärrvärmeverk han i första hand har uppmärksammats och tidningen Land gjorde ett reportage om detta i höstas. Vi gratulerar Karl-Gunnar  än en gång och hoppas att han fortsätter på den inslagna vägen – att tillsammans med Rengsjö Framtid jobba för en ytterligare utveckling av Rengsjö.

Karl-Gunnar i sitt fjärrvärmeverk som gett honom en hedrande plats på tidningen Lands Lantis-lista.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445