Isbanan flitigt besökt

1 januari 2011

Isbanan vid centrum har varit flitigt besökt under jul och nyår. Främst är det förstås barnfamiljer som utnyttjar ledigheten till att snöra på sig skridskorna och testa den nya ”rinken”. -Det är roligt för barnen att det finns en isbana att åka på, säger Tina Eriksson från Huddinge på helgledighet i Nordanhöle.Tillsammans med sonen Tim (snart fyra år) hade hon åkt ner till Löten för en stunds skridskoåkning. -Fick man önska sig något skulle det vara att isen vore lite bättre skottad. De två snöskrapor som finns har sett sina bästa dagar och fungerar inte att skrapa isen med.

Tina Eriksson med sonen Tim testade isbanan

Anders Ringsbacka och sönerna Filip och Tim tycker också att det är trevligt med en isbana vid Löten.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445