Dokumentera snövintern

11 januari 2011

Vinterns snö har avsatt rejäla avtryck i Rengsjöbygden. Vid Löten, på väg mot Höjen, återfinns vad vi tror Rengsjös högsta snöhög. Den är gott och väl fyra meter hög och skymmer till och med skorstenen på Karl-Gunnar Backans fjärrvärmeanläggning. Frågan är om Rengsjö får ett nytt rekordår när det gäller snön. Redan ligger den meterhög i markerna och mera är på väg. ”Kagge” som driver den största snösvängen i Rengsjö minns dock vintern 1966 då drivorna var över fyra meter höga hela vägen genom Östra Höle. Hur ser din bild av den här vintern ut? Gör som Sven-Anders Eriksson, som tagit dom här bilderna, och mejla snöbilden till hemsidans redaktör goran.bernstal@tele2.se.


Än dröjer det innan det blir några nya mål på IPStöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445