Skoterträffen blev succé

26 februari 2011

Det kom runt 200 skotrar till premiärträffen på Östersjöns is i Rengsjö på lördagen. Betydligt fler än vad arrangörerna i Rengsjö skoterklubb räknat med. Det här var första gången som skoterfestivalen arrangerades men det kommer med all säkerhet att bli en fortsättning. Många tog tillfället i akt att köra tipsrundan runt Bullerberget medan andra föredrog att studera olika maskiner och prata med likasinnade. Det serverades både hamburgare och kolbullar utanför grillstugan och på kvällen hade fler än hundra personer bokat sig för mat med musikunderhållning i RSK-lokalen. För skoterklubben var det här en klar succé och för Rengsjö betydde det extra intäkter till både lanthandel, bensinmack och Ringshögs restaurang.- Flera sådana här evenemang här i centrum. Det är så vi vill att det ska se ut året om, sa Ingvar Ingeroth i föreningen Rengsjö Framtid.


Det kom 200 skotrar till skoterträffen på Östersjöns is



Stig Hamrén,Ragnar Jonsson och Elis Roos gräddade kolbullar för glatta livet.



Veteranskotrar från 70 och 80-talet tog sig ända från Hällbo till träffen i Rengsjö.


Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445