Nu startar spelhålan på Ringshög

28 februari 2011

Det blir bara fler och fler deltagare i den s k måndagsgruppen på Ringshög. Vid den senaste träffen kunde ledaren för Rengsjöprojektet, Riina Mast, räkna in inte mindre än 46 pigga pensionärer. Den här gången var det kalasväder och nästan vår i luften när de genomförde sin stavgång. Folkhumorn har redan döpt motionärernas promenadslinga till Antikrundan och på torsdag 10.30 bjuds deltagarna in till en helt annan sorts motion. Då öppnar nämligen Spelhålan på Ringshög och det blir pokerspel för hela slanten. Motion för hjärnan, spänning och glada anleten är också bra medicin för att öka trivseln och bättra på hälsan, menar Riina Mast.

Det blev fullt hus vid den efterföljande kostinformationen på Ringshög

Det blir fler och fler på måndagsgruppens träffar på Ringshög.

Foto: Allan Olsson

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445