Sex damer och fyra små rätter

23 mars 2011

Under ett antal vinterkvällar har sex Rengsjödamer lärt sig laga kinamat hemma hos Birgitta Hildingsson. Studieförbundet Vuxenskolan har arrangerat och tillhandahållit kursledaren Shuping. Hon kommer ursprungligen från Kina men bor i Bollnäs sedan två år. Det har varit roliga träffar med god mat och mycket skratt och varje kurskväll har avslutats runt matbordet. Avslutningskvällen tillagades de tradionella ”fyra små rätter” med friterad kycklingfilé och friterade räkor, kyckling i curry och stekta kycklingvingar kokade i coca cola. Men enligt Shuping så är fyra små rätter ett västerländskt påfund och något som inte finns i Kina.

Kursledaren Shuping med blommor och sex glada damer som hon lärt laga kinamat. Fr v Margaretha Ingeroth,Elisabeth Backan,Nina Backan,Tina Persson och Birgitta Hildingsson. Knästående Gill Simpson.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445