Mycket folk på vårloppis

27 mars 2011

Det var fullt ös i RSK-lokalen på söndagen när Rengsjö Framtids ungdomar arrangerade ett vårloppis. Samtidigt var det loppis i bygdegården i Växbo men det utgjorde ingen konkurrens. Tvärtom så drog det bara mera folk. Sådana som var ute för att fynda fick ju två välfyllda loppis att botanisera i. I Rengsjö såldes allt mellan himmel och jord från sammanlagt 20 bord.Det var småsaker som fiskedrag och smycken till cyklar, skidor och möbler. Allt fann köpare. Ungdomscaféet svarade för korv och kaffeförsäljning och fick in ett bra överskott till sin verksamhet. Rengsjö Framtid sålde lotter till det kommande Hardreve då dragningen sker. Förstapriset utgörs som vanligt av ett billast med ved. Lotter finns också att köpa på Ringshög, i affären och Rengsjö Bilservice bl a.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445