92-åring i mannekäng-debut

11 maj 2011

Flera av de inneboende på Ringshög fick göra debut som mannekänger när Rengsjöprojektet arrangerade en visning av kläder för äldre på tisdagen. Äldst av alla var Anna Nylund med sina 92 år och inte långt efter kom Rut Bratt,91 år. Sonja Gustavsson,82 promenerade glatt inför publiken med sin rollator och Ingrid Johansson,82 mannekängade från sin rullstol. Alla trivdes de i sina nya roller och den fulltaliga publiken tycktes  också gilla vad de såg. Rengsjöprojektet som riktar sig i första hand till äldre och sjuka ska också arbeta förebyggande och se till så att det är trivsamt och tryggt att åldras i Rengsjö. Något som verkligen stämde in på mannekänguppvisningen. Anders Wigren underhöll på dragspel och restaurangen serverade paj med kaffe och kaka. Allt i en mycket trivsam atmosfär. Bilder: Allan Olsson

Anna Nylund,92, gjorde debut som mannekäng och hade moraliskt stöd av yngre kollegan Barbro Svedén.

Sonja Gustavsson trivdes ypperligt i sin nya roll som mannekäng

Inte gör det något att man sitter i rullstol. Det går bra att visa kläder ändå, tyckte Ingrid Johansson,82, som fick hjälp av Britt-Marie Wallin.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445