Daniels gädda imponerade

26 maj 2011

Stoltast av alla ungdomar vid piren på torsdagskvällen var Daniel Hammarström,12 år och undra på det med en sådan best som han fick på kroken. Gäddan vägde hela 7,3 kg och var nästan lika lång som Daniel. De vårterminsavslutande ungdomarna från Rengsjö Framtids ungdomsgård var förstås imponerade av den lille rekordfiskaren när han hivade upp gäddan på bryggan. Men sedan återvände de till korvgrillningen hos sina ”morsor”Ingalill Rundgren och Ingmarie Antonsson. De har satsat 18 kvällar under våren på Rengsjös ungdomar och som mest har det kommit 28 ungdomar till ungdomslokalerna i RSK-huset. – Vi tänker fortsätta också i höst men då måste fler föräldrar ställa upp som ledare, säger de båda.

En riktig storfiskare på Östersjön. Daniel Hammarström visar upp sin gädda som vägde 7,3 kg.

Ingmarie Antonsson, en av "morsorna" hos Rengsjö Framtids ungdomar ser till att alla hungriga får grillkorv.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445