Allvarligt sabotage i grillstugan

26 maj 2011

Vid torsdagskvällens korvgrillning i grillstugan upptäcktes en ny sorts skadegörelse som kunnat få allvarliga konsekvenser. Någon har roat sig med att skruva upp och kasta bort nästan alla muttrar på de bultar som håller timmerväggarna i grillstugan på plats. Även några av de genomgående bultarna har förövarna lyckats slå ut. Hade de lyckats fullt ut med sitt uppsåt kunde timmerväggarna gett vika och i värsta fall hade hela grillstugan rasat. Tidigare i vår har någon roat sig med att klottra ned väggarna i grillstugan men det skurades bort lagom till Hardreve. Det som hänt är beklagligt särskilt som grillstugan uppförts för att vara allas egendom och en plats att vistas i för gammal som ung. Tilltaget kommer naturligtvis att polisanmälas.

Muttrar och brickor på sådana här genomgående bultar har skruvats bort och kastats. Även en del bultar har knackats bort .

 

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445