Toppbetyg till campingen

26 juni 2011

Rengsjö camping fick sin officiella debut i midsommarhelgen då ett tiotal husvagnar och campingbilar parkerade på området. De flesta kom från olika platser i länet och alla ger campingen högsta betyg. Ett lugnt och enastående vackert område med ett servicehus i toppklass. Dessutom finns allt man behöver inom promenadavstånd som t ex lanthandel, bensinmack, restaurang och utflyktsmål. Det enda som saknas är möjligheten att bada i sjön men fisket är fantastiskt och grillstugan en perfekt anläggning, menade de som vi pratade med. Campinggästerna i midsommar kommer gärna tillbaka och flera funderar på att parkera här för en längre tid. I slutet av juli arrangeras O-ringen i Mohed igen och då är Rengsjö camping fullbokad. Campinganläggningen kommer att betyda mycket för Rengsjö och då särskilt affären och bensinmacken som får ett betydelsefullt uppsving.

Camparna trivdes och ger campingen högsta betyg

Servicehuset är fräscht och välkomnande och uppskattas av gästerna. Här finns samlingsrum,kök,toalett och duschrum.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445