Margareta tar en dag till

27 juni 2011

Vid 18-tiden på måndagskvällen nådde våra cyklister fram till Järbo där de tog in på ett bed and breakfast. Resan hade hela tiden gått bra och Margareta hängde fortfarande med. Så bra att hon bestämde sig för att ta en dag till. – Henne kan vi ha med hela vägen till Småland. Hon är fantastiskt duktig trots att hon tidigare bara cyklat 4 mil som längst. Idag blev det 9, säger Kjell. Det gick mycket dricksvatten i värmen första dagen och i både Lingbo och Ockelbo tog de en rejäl paus.Margaretas man Stefan hänger med i sin husbil och servar cyklisterna och på tisdag är etappmålet Fors utanför Avesta. – Det här är så skönt så ni anar inte, säger Kjell överlyckligt.

Margareta Persson skulle bara hänga med till lunch men nu tar hon en dag till.

 

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445