Värmen knäckte Yngve

28 juni 2011

Rengsjöcyklisternas andra dagsetapp blev en jobbig historia med 28 graders värme och motvind hela vägen till Fors utanför Avesta. De sista två milen var Yngve tvungen att åka med servicebilen sedan han knäckts av påfrestningarna och lagt sig att vila i ett dike. När han skulle resa sig igen snurrade det bara runt i huvudet på honom och då tog han beslutet att åka bil istället. På kvällen i Fors hade han kvicknat till och fortsätter cyklandet på onsdag då etappmålet är Strömsholm utanför Kvicksund. Och Margareta hon hänger med fortfarande och ska också fortsätta.- Hon klarar det här bättre än jag, säger Yngve och beskriver hur hon klättrar uppför backarna så det står härliga till.Själv lider han av diabetes men det har inte besvärat honom hittills. Däremot värker det i axlar,nacke och armar.

Yngve knäcktes av värmen och motvinden och fick åka bil de sista milen fram till etappmålet i Fors.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445