Margareta ger sig inte

29 juni 2011

Rengsjöcyklisternas tredje dag fortsatte i hettans tecken. -När vi stannade för att vila gick det inte att stå i solen och till slut var vi tvungna att ta ett rejält bad, berättar Kjell Linck när han nått etappmålet i Surahammar. Både Yngve och Margareta hänger med trots påfrestningarna i värmen. Hon fortsätter åtminstone halva torsdagen också. -Man ser så mycket som man aldrig skulle få se annars och idag har det doftat jasmin långa vägar, säger Kjell lyriskt. Det blev lite problem när trion skulle korsa den starkt trafikerade riks-70 på ett ställe men då kom en ortsbo till hjälp och guidade dem genom en tallskog så att de slapp cykla bland semesterekipage och långtradare. – I morron ska vi krossa Mälaren och så kommer våra fruar, Kerstin och Siv, att sluta upp med bil och följa oss resten av resan mot Växjö, säger Kjell.

Kjell som imponeras av Margarets stronga cykling och förärade henne en liten vinflaska vid etappmålet i Surahammar.

 

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445