Öm i varenda muskel

30 juni 2011

Våra cyklande vänner har nu på fjärde dagen hunnit till Julita strax norr om Vingåker. Torsdagen var hittills den varmaste och trion var ordentligt mosig när de nådde etappmålet. Det skulle egentligen ha varit lite längre bort men Yngve hade räknat fel på tre mil när han la ut kursen på kartan. När de cyklat tio mil hade de kommit till Julita och då fick det räcka. – Jag är öm i varenda muskel och blir det värre får det nog bli en liggdag snart, menade Yngve. Kjell han njuter av varenda kilometer och tycker det är fantastiskt roligt att se Sverige från cykelsadeln. – Å tänk så mycket ormar vi ser. Näst efter hästar och kor så är det ormar som vi ser mest, säger han. Margareta hon ger sig inte. Tänker tydligen hänga med på fredagen också men sedan blir det nog bilen till Öland där dottern väntar och där  hela familjen sedan ska cykelsemestra.

Rengsjöcyklisternas nästa etappmål blir Bergs slussar i Östergötland

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445