Publikrusning till Rengsjö

24 juli 2011

Det var inte bara O-ringen som lockade människor i tusental till Rengsjö på söndagen. Barnens dag i Västerby Hälsingegårdar med flera ungdomliga musikstjärnor drog också storpublik. Närmare tusen personer, och då företrädesvis barnfamiljer, kom för att lyssna till de unga talangerna som valts ut till regionfinal i den riksomfattande tävlingen Popcorn 2011. Vann gjorde 14-årige Charlie Ebert från Ljusdal som nu går vidare till riksfinalen. Yngst i tävlingen var Evelina Jonsson,12 år, från Ljusne som tillsammans med Charlie och Erik Rapp,15, från Leksand gjorde upp i slutändan. 8 deltagare fanns med i regionfinalen.

En jublande glad Charlie Ebert lyfter segerpokalen efter talangtävlingen i Rengsjö.

Det unga stjärnskottet Hilda Stenmalm kom direkt från Diggilooturnén , sjöng och signerade skivor för både stora och små

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445