Mamma är världsmästare

24 juli 2011

15 månader men redan orienterare. Men så är också både mamma Pakatri och pappa Markus duktiga orienterare från Finland.Mamma är t o m världsmästare.

De kom från många nationer och alla var överens om en sak: Vilken fantastisk orienteringsterräng som Glösbo bjöd på. Vädret kanske inte visade sig från sin bästa sida inledningsvis men så sprack himlen upp tidvis och solen värmde. Tre bussar var sjätte minut slussade deltagarna från tältstaden i Mohed och allt flöt till synes klanderfritt. I sjuklägret togs stukningar och skrubbsår omhand men mest handlade det om getingstick! Jordgetingarna gjorde sitt bästa för att dämpa orienterarnas framfart. Veteraner och debutanter diskuterade kartor och kontroller och alla tycktes vara på ett strålande humör. Yngst i målfållan denna dag var finska Minttu,15 månader, som klamrade sig fast i pappa Markus Lindeqvists ryggsäck när han sprang. Jo, har man en mamma som är världsmästare i orientering(Pakatri Lindeqvist, VM-kavlen 2008) så gäller det att börja i tid!

Robert Rylander från Stockholm vann O-ringen klass H50M 2007 och i år ställer han upp för 25:e gången. Här med dottern Linda och hennes pojkvän Lucas Sjölund Jurado.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445