O-ringen lämnar oss

25 juli 2011

O-ringens båda tävlingsdagar i Glösbo är nu avslutade och det springglada folket lämnar oss för den här gången. Om de kommer igen är svårt att säga men mången Rengsjöbo kommer att sakna uppståndelsen som O-ringenfolket förde med sig. Det blev två mycket häftiga dygn i Glösbos historia och för särskilt några blev det en fantastisk upplevelse. Att ha omkring 15000 människor inpå livet är obeskrivligt och fantastiskt. Det tycker makarna Siv och Sten-Åke Winkvist liksom Anna-Karin och Johan Persson. De råkade bo s a s mitt i smeten men trots en del besvärligheter med att flytta de fyra travhästerna så tyckte Sten-Åke att det bara var kul med så mycket folk. Sak samma med Johan och Anna-Karin. De satte upp ett bullstånd utanför huset och gjorde strålande affärer. Det gjorde även Ylva Olofsson och maken Per Persson som gräddade kolbullar för glatta livet.

Per Persson och hustru Ylva gräddade kolbullar som om de aldrig gjort annat.

Siv och Sten-Åke Winkvist hamnade mitt i smeten när O-ringenfolket drog in i Glösbo.

 

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445