Storkök på campingen

27 juli 2011

De är 31 orienterare i varierande åldrar från OK Lindena i Halland och de har valt Rengsjö nya camping som stationeringsort under O-ringenveckan. Och här trivs de väldigt bra även om vissa funktioner kanske inte fungerar perfekt när det blir så många på samma plats. Campingen har ju bara 8 platser men den här veckan är antalet campingvagnar det dubbla och då räcker inte kök och toaletter riktigt till alla gånger. Men humöret och stämningen är ändå på topp och hallänningarna är som en enda stor familj. De har gemensamt storkök och äter på samma tider varje dag, de åker tillsammans och tävlar, badar i Skidtjärn, fiskar i Östersjön. – Sammanhållningen är fantastisk , säger ordföranden Kjell Erlandsson som gör sin 31:a O-ringenstart och tävlade i Hälsingland redan 1981. -Nästa år är det Hallands tur att arrangera och därför är vi här och studerar hur hälsingarna har lagt upp det. Tävlingarna i Rengsjö höll toppklass och den här lilla campingen passade oss perfekt, säger Kjell.

Klubbordföranden Kjell Erlandsson hjälper till att servera 13-åringarna Tove Lind och Ebba Bengtsson.

Tack vare partytälten fick alla plats när det var dags för de gemensamma måltiderna.

Campingen är byggd för 8 platser men under O-ringen blev det dubbelt så många campingvagnar.

En trivsam och vacker campingplats tycker Stefan Gunnarsson med sonen Casper 5 år och Molly Lind 8 år.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445