Suringen lockar över 100

24 augusti 2011

Det blir rekordmånga surströmmingsätare när det på lördag är dags för andra upplagan av lyskväll med surströmming i Sedwallsparken vid Löten. Hittills är 104 personer anmälda till långbordet och festen börjar redan kl 18. Det blir massor av marschaller som lyser upp området och så bjuds det på underhållning. Förra året, då det var premiär, var 84 personer anmälda till festen trots det då kyliga vädret. I år har arrangören Rengsjö Framtid bokat upp RSK-lokalen också i händelse av dåligt väder och så hoppas man att frivilliga krafter ställer upp tidigare på dagen för att hjälpas åt att frakta bord och stolar till Sedwallsparken. Det behövs även hjälp med städning både före och efter festen. Extra roligt den här gången är att 20-talet campinggäster har anmält sig till suringkalaset.

Så här såg det ut förra året men i år blir det ännu fler som äter surströmming i Sedwallsparken.

 

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445