Musikfest två dygn i sträck

25 augusti 2011

Nästa sommar blir det en ny stor publikattraktion i Rengsjö. En musikfest som börjar på fredagkväll den 13 juli i Sedwallsparken och pågår nonstop till söndagkväll den 15 juli. Både kända och okända underhållare kommer att medverka och spela på olika instrument. Det är Rengsjö Framtid som arrangerar musikgalan som man hoppas skall bli en stor publikfest. I god tid före musikfesten räknar föreningen med att den nya scenen i Sedwallsparken skall vara klar så att musikanterna kan avlösa varandra där. Men det blir inte bara musik utan också försäljning av allehanda saker som korv, hamburgare, lokalproducerad mat och hantverk och det kommer att innebära att privatpersoner och andra föreningar hjälps åt. Alla som är intresserade av detta och vill veta mera kan ta kontakt med Ingvar Ingeroth.

Det är här i Sedwallsparken som musikfesten blir nästa sommar

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445