Berättar om K2-dramat i Rengsjö

25 september 2008

Nu är det klart. Den kände svenske äventyraren, bergsklättraren och filmaren Fredrik Sträng, 30, kommer till Rengsjö onsdagen den 3 december. Då kommer han att berätta om sin senaste och mest fasansfulla upplevelse.

Mellan den 1 och 2 augusti i år omkom 11 bergsklättrare när de försökte bestiga ett av världens farligaste berg, K 2, på gränsen mellan Pakistan och Kina. Mitt i katastrofens centrum befann sig Fredrik Sträng. Flera av de som dödsstörtade var hans personliga vänner.
Nu har Fredrik Sträng hämtat sig efter den traumatiska upplevelsen på Klättrarnas Berg, som K 2 kallas ,och kan berätta om sina upplevelser som inträffade under det första steget i en expedition som han gör för att samla in pengar åt Rädda Barnen. Föreläsningen i Rengsjö arrangeras av föreningen Rengsjö Framtid och äger rum i IOGT-lokalen som med all sannolikhet blir välbesatt den här kvällen.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445