Nytt inbrott och sabotage

26 augusti 2011

Senaste helgen har Rengsjö utsatts för ett nytt inbrott och sabotage. En fyrhjuling stals från en gård vid Gossjön i Västra Höle. Förövarna har med kofot brutit sig in i ett uthus där fyrhjulingen förvarades. Inget annat har stulits och på granngårdarna stod vid tillfället två andra fyrhjulingar olåsta men dessa har inte rörts. Stölden verkar av allt att döma vara ett beställningsjobb. Samma helg vandaliserades badet vid Skidtjärn genom att någon eller några bröt sönder den låsta grinden in till badplatsen. Även det här sabotaget riktar sig mot RSK eftersom klubben ansvarar för badplatsens skötsel. Tidigare har a-planen vid IP körts sönder med en fyrhjuling och kiosken och gamla klubbhuset har haft påhälsning av tjuvar. Än en gång är det alltså på sin plats att vädja till allmänheten om att hålla utkik efter sådant som kan sättas i samband med stölder och sabotage. Rapportera om allt som verkar mystiskt till Rengsjö Framtids Grannsamverkansgrupp där Gunnar Jonsson tel 070-6007777 och Leif Elmik 070-5357317 tar emot tipsen. De har i sin tur kontakt med polisen som nu utökat sin patrullering i Rengsjö.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445