Lång kö till suringarna

28 augusti 2011

Det blev en lång kö till Rengsjö Framtids suringar på lördagskvällen. Men så var vädret bästa tänkbara och de flesta kunde faktiskt sitta i skjortärmarna större delen av kvällen. Inte mindre än 130 personer bänkade sig till långbordet som sträckte ut sig efter asfaltvägen i Sedwallska parken. Stämningen var god och förhöjdes ännu mera av Kent Johanssons många historier. Han underhöll även med sång och musik. Ett 20-tal campinggäster deltog också i festligheterna och när marschallerna senare tändes så blev det en lyskväll utöver det vanliga. Arrangemanget är mycket uppskattat men när det återkommer nästa år så får man nog maximera antalet deltagare eftersom bord och stolar inte räcker till.

Stämningen var på topp kvällen igenom och med Kent Johansson som underhållare avlöste skrattsalvorna varandra. Bilder: Allan Olsson

 

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445