Var med och hylla handlarna

30 augusti 2011

På torsdag den 1 september tar officiellt den nye handlaren Nicklas Fredriksson över Lötens Handel efter Elsa Linck som drivit affären i över 8 år. Det här tänker Rengsjö Framtid fira genom att avtacka den gamle ägaren och lyckönska den nya. Det sker i affären kl 11.00 på torsdag. Det här är en betydelsefull händelse för hela Rengsjöbygden och därför vill föreningen Rengsjö Framtid att så många som möjligt sluter upp och deltar i hyllningarna för Elsa som slitit i så många år och nu går i pension. Och för Nicklas som tar ett stort ansvar för hela bygden, lämnar en trygg anställning för att driva en hårt konkurrensutsatt lanthandel.

Nicklas Fredriksson är klar att ta över Lötens Handel. det sker officiellt på torsdag 1 september.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445