Nu kopplas polisen in

22 oktober 2008

Den senaste tiden har en serie vandaliseringar, skadegörelse och inbrott ägt rum i Rengsjö, företrädesvis i Löten med omnejd och runt om i Österböle. Det är fönsterrutor som krossats, busskurer som förstörts, brevlådor som sparkats sönder bl a. I flera fastigheter har det gjorts regelrätta inbrott. Inom loppet av en vecka hade en fastighet påhälsning av obehöriga inte mindre än tre gånger. Brandsläckare har stulits och tömts på sitt innehåll. Bensinpumparna vid Löten har fyllts med sand. Totalt har ca 35 fastighetsägare drabbats på något sätt och skadegörelserna värderas till tiotusentals kronor. Föreningen Rengsjö-Växbo grannar har gjort en sammanställning av allt som hänt och presenterade materialet vid ett möte med föreningen Rengsjö Framtid. Vid det mötet enades man om att  nu koppla in polis och sociala myndigheter.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445