Viktors låt i amerikansk TV-serie

27 oktober 2011

Rengsjösonen Viktor Nilsson,24, född och uppväxt i Nordanhöle, kan tillsammans med sitt band MF/MB få ett stort genombrott i den amerikanska och Emmybelönade TV-serien CSI New York. Producenterna bakom den populära kriminalserien har fastnat för MF/MB:s låt ”The Grand Chase”som kommer att spelas i något av programavsnitten. Låten har skrivits av Viktor Nilsson och Jocke Lindberg. Viktor är bandets vokalist tillsammans med Christin Björk från Kilafors. Alla bandmedlemmar härstammar förresten från Kilafors och Bollnäs där bandet bildades 2005. De senaste två åren har fyra av de fem medlemmarna tillbringat i Malmö där de rönt allt större framgångar. – Våra låtar från första skivan spelas ofta i radion och en reklamfilm för skidåkning har också fastnat för ”The Grand Chase” men det som hänt nu är verkligen stort och roligt, säger Viktor. Att få sin låt med i ett sådant TV-program, som sänds världen över, kan betyda enormt mycket och är ett bevis på att vi gör bra musik. I Sverige sänds den amerikanska kriminalserien i kanal 5.

 

Bollnäsbandet MF/MB med Rengsjösonen Viktor Nilsson tvåa fr v har slagit sig in på den internationella marknaden och fått en av sina låtar i en stor amerikansk tv-serie. De andra i bandet är Christine Björk,Erik Nilsson,Joakim Lindberg och Sebastian Hedberg. Foto:Theo Lundgren

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445