Vandrarhemmet kan få nytt pris

16 november 2011

STF:s vandrarhem Rengsjö/Knyssla har nominerats till Årets natur och kulturupplevelse bland alla landets vandrarhem. Det är tre vandrarhem som gör upp om titeln och på måndagkväll avgörs det hela i Stockholm. -Jätteroligt och ett erkännande av att man gör något bra.Bara att bli nominerad tycker jag är fantastiskt, säger vandrarhemmets ägare Kristina Bratt. Det är inte första gången som  Ohlandersgården i Knyssla blir föremål för positiv uppmärksamhet. Redan första året gården kom med bland Svenska Turistföreningens vandrarhem så utsågs Ohlandersgården till Årets nykomling och förra året nominerades gården till Årets kudde. I åtta år har Kristina drivit Ohlandersgården , som är en välbevarad gammal hälsingegård,  och resultatet förbättras lite år från år.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445