Hjälp oss lysa upp piren i jul

23 november 2011

Visst skulle det vara trevligt om belysningen vid piren och grillstugan vore tänd under hela julmånaden! Problemet är bara att det kostar pengar. Noga räknat 300 kr. Föreningen Rengsjö Framtid gjorde förra året ett speciellt jullotteri för att få in pengar till belysningen men i år har det inte hunnits med. Och kassören i föreningen är återhållsam. Vad tycker Rengsjöborna i allmänhet? Ska vi slösa på lyset i jul? Om svaret är ja kan vi då tänka oss en liten insamling? Om alla hushåll lägger en femtioöring var så räcker det för det finns ungefär 600 hushåll i Rengsjö.Det tänder vi väl på! Eller hur? Du som vill skänka en slant kan göra det i en glasburk på affären eller samtidigt som du betalar din medlemsavgift till Rengsjö Framtid. För du tänker väl fortsätta att vara medlem i hela bygdens förening. Bankgironumret är 253-8445. Vi behöver bli ännu fler medlemmar för att bli ännu starkare.

Visst är det vackert när det lyser ute vid piren som här på Allan Olssons bild från den första lyskvällen.

 

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445