Rengsjö Framtid satsar ungt

11 januari 2012

Föreningen Rengsjö Framtid kallar till nytt styrelsemöte måndag den 23 januari kl 19 på Ringshög och som ni vet är alla dessa möten offentliga. Det innebär att vem som helst kan komma och lyssna eller delta i diskussionen om vad föreningen bör göra. Rengsjö Framtid går nu in på sitt femte verksamhetsår eftersom föreningen bildades i januari 2008.  På den korta tiden har föreningen hunnit med ganska mycket och visat att det går att åstadkomma saker och ting om man arbetar tillsammans. Men om man ska lyckas skapa en ännu bättre framtid i Rengsjö så behövs det att fler yngre människor engagerar sig och därför vill föreningen nu få in fler unga i olika intressegrupper. Det är ungdomarna som ska staka ut vägen mot framtiden och tala om hur de vill leva i ett Rengsjö på 2000-talet. Så alla ni ungdomar som brinner för att bygga ett attraktivare, roligare och framförallt häftigare Rengsjö kom till Rengsjö Framtids möten! Och engagera er i någon av våra arbetsgrupper. Eller bilda en egen arbetsgrupp om det är något särskilt ni vill göra. Vi lovar att det kommer att bli både spännande och roligt när vi tillsammans hjälps åt att skapa ett samhälle som låter tala om sig i olika sammanhang. Ett samhälle där unga människor vill bo, flytta till och leva tryggt och lyckligt. Så ta chansen och kom till årets första styrelsemöte!

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445