Starkt av Rengsjös P 14-lag

29 januari 2012

Nu är första bucklan bärgad till RSK:s nya klubbhus och det var P 14-laget som gjorde det. De vann nämligen helgens Tidnings Cup i Sandviken efter att ha besegrat Kungsgårdens IF i finalen med 3-2. Rengsjös unga garde under ledning av tränaren Peter Svensk visade än en gång att man är ett lag att räkna med och ordförande Anders Olsson är mäkta imponerad.

– Det här visar att återväxten är god i klubben och att vi kan tro på en härlig framtid för RSK. Rengsjö låg under i finalen med 2-0 men kom tillbaka och kvitterade till 2-2 och avgjorde när det bara var sekunden kvar. Målen gjordes av Peter Elfberg 2 och Emil Wiklund. Innan finalen hade RSK besegrat Älvkarleby, Sätra, Sandvikens AIK, Brynäs IF och spelat oavgjort mot Gävle GIK.

Rengsjös duktiga P 14-lag med tränaren Peter Svensk efter finalsegern i Sandviken.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445