Ljuset och färgerna kommer åter

30 januari 2012

Har ni sett vilken vacker fasadmålning som himlen och ljuset skapar på Ringshögs södervägg. Det är den färggranna himlen som speglar sig i den inglasade balkongen och bildar denna utsökta tavla och i bakgrunden skymtar det vita kyrktornet. Visst är det förtjusande vackert i Rengsjö och alla vi som har förmånen att få bo här ska naturligtvis tala om det för alla och så ofta vi kan. Mindre bra är det förstås att kommunens socialförvaltning nu börjat nedrustningen av demensboendet Ringslyckan. Men de inneboende som återstår ska inte behöva flytta till annan ort utan får bo kvar med utökad hemhjälp. En liten seger för alla de som kämpat emot nedläggningen och ännu är inte alla överklagningar avgjorda.

En annorlunda bild av äldreboendet Ringshög. Foto:Sara Johansson

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445