Heldag i Rengsjö för skoterälskare

29 februari 2012

Det är dags för årets stora skoterträff i Rengsjö om nu inte mildvädret ställer till det så snön går bort. Men för närvarande ser allt lovande ut och det kan bli en ny höjdare för arrangerande Rengsjö Skoterklubb som satsade på den här träffen redan förra året. Då kom det i runda tal 200 skoteråkare från hela södra Hälsingland och minst lika många räknar man med i år. Evenemanget äger rum nu på lördag 3 mars vid piren på Östersjön där flera skoterhandlare kommer att finnas för att visa upp sina maskiner och låta folk provköra.Det blir också tipsrunda på skoter, kolbullar, hamburgare och mycket annan försäljning. Träffen börjar kl 10 och avslutas kl 14 men fortsätter sedan kl 19 i RSK-lokalen där det blir After skoter med middag och dans till liveband. Det är med andra ord upplagt för en heldag i Rengsjö för alla som älskar skoter.

Så här såg det ut vid skoterträffen förra året. Mycket folk och hundratals skotrar på Östersjöns is.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445