Dags att lägga båten i sjön

17 april 2012

Den 28 april kl 10 är det dags att göra iordning marinan vid Östersjön och lägga i båten för en ny fiskesäsong. Avgiften är oförändrad dvs 300 kr för hyra av tilläggsplats. Campingen öppnar officiellt samtidigt och den 12 maj blir det städdag av Sedwallsparken. Campingstugan skall rödfärgas och grillhuset oljas eller järnvitriolas. Datum för detta arbete meddelas senare. De jordmassor som ligger på området nu skall planas ut för att få ett jämnare underlag. Majkasen hade i år tänkt att förläggas till Sedwallsparken men eftersom folk slänger obrännbart och miljöfarligt avfall utan hänsyn till förbudsskyltar kommer majbålet även i år att finnas på Midnäsområdet. Därifrån måste kasen emellertid flyttas till nästa år på grund av att det slängs saker som hör hemma på avfallsanläggningen i Bollnäs. Om det inte går att få en bättre ordning på lämnandet till majkasen måste tyvärr valborgsfirandet i centrum avbrytas. Det här beslutades av Rengsjö Framtids styrelse på måndagskvällen.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445