Fullbelagt i midsommar

16 juni 2012

Campingen i Rengsjö är fullbelagd till midsommar. Det är våra gäster från Gästrikland som återkommer. De har fastnat för den idylliska lilla campingen i centrum. På lördagen samlades några frivilliga där för att sprida ut den stora sandhögen och jämna till gropar här och var. Samtidigt var Henrik Norgren med traktorgrävare på plats och grävde för elkablar och belysningsstolpar. Allt hanns inte med innan regnet kom men Ingalill Rundgren lyckades i alla fall plantera lite växter i rabatten framför den nymålade campingstugan.Och när vädret stabiliseras tar vi nya tag för att få allt klart inför sommaren. Samtidigt rapporterade Karl-Gunnasr Backan att den mobila utescenen är på gång. Den blir inte klar till midsommar men snart kan alla som önskar disponera det rullande scenbygget vid olika festligheter.

Kabelläggningen görs nu för att ge belysning till isbanan i vinter.

Ingalill Rundgren ser till att campinggästerna får lite växter att glädjas åt.

Trailerns ytterväggar kläs med röd träpanel och får ett svart plåttak. Den mobila scenen kommer väl till pass när det blir en ny musikfestival i Västerby i sommar.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445