Är det sommar eller höst, undrar älgen

28 juni 2012

Den här ståtliga älgkvigan fångade Sara Johansson på bild en junikväll vid Igeltjärnsvägen. Det ser nästan ut som om älgen, liksom vi, undrar vad det är för väder. Nästan som höstluft och älgjaktstider tycks den tänka och efter att ha studerat Sara och hennes mamma och pappa en lång stund ger hon sig iväg.Bäst att ta det säkra för det osäkra. Familjen Johansson var ute med sin unga jämthund Aija för att hunden skulle få känna lukten av älg och hade tur som stötte på den här orädda kvigan . När Aija fått lukta en stund på älgspåren var hon nöjd och hund med sällskap kunde återvända hem efter en lyckad upplevelse i skogen.

Vacker bild på ståtlig älgkviga. Har du också bilder på trevliga eller annorlunda sommarupplevelser i Rengsjö så skicka in dem till oss med lite textuppgifter. Adressen är: goran@bernstal.se

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445