Nytt miljonregn över Rengsjö

29 juni 2012

Nu satsar Bollnäs kommun och Länsstyrelsen tillsammans 14 miljoner kronor på bredbandsutbyggnad i hela Rengsjö. Och då är det bara att gratulera rengsjöborna till den bästa presenten sedan skolan totalrenoverades. Bredbandsutbyggnaden kommer att starta redan efter semestern och fortsätta hösten ut så länge det går att gräva. På Bollnäs Energi, som genomför projektet, har man redan börjat med upphandlingar för grävjobben. I första hand är det stamnätet från Glösbo och fram till centrum som skall göras klart. Men därefter byggs bredbandet ut vidare mot Östra och Västra Höle, Nordanhöle och Skidtjärn.Planeringen tar sikte på att hela Rengsjö skall få tillgång till bredbandsnätet. När semestrarna är över planerar Bollnäs Energi (fd Helsingenet) att arrangera en informationsträff för alla som är intresserade och till detta får vi återkomma på den här sidan.

Stöd Rengsjö Framtid

Bankgiro 253-8445